TETRAO obranný sprej proti medvědům - Bear spray CR 300ml

Kód produktu: AL04
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
1 579 Kč s DPH
  • Dostřik až 10 metrů
  • Účinek je okamžitý
  • Najsilnnejšia látka na trhu
  • Nejúčinnější obrana proti medvědem
  • Ověřené v praxi
  • Vybaven pojistkou
  • Možnost vícenásobného použití

Obranný sprej proti medvědům, vyráběný z přírodních produktů při použití v mezích nutné obrany nebo krajní nouze okamžitě paralyzuje útočníka a tento produkt osobní ochrany se právem řadí mezi nejkvalitnější výrobky tohoto druhu na trhu. CR spreje jsou vhodné i pro použití proti útočícím zvířatům. Sprej proti medvědům je reálné vyzkoušený a ověřený v praxi. Vysoký tlak v nádobě zajišťuje rychlost látky až 114 km/h což zajistí že ho lze použít i v proti větru.

Obranný sprej proti medvědům je jednou z nejúčinnějších možnosti jak se ubránit proti medvědovi v případě napadení. Účinek je zaručen i proti útočícím psům či jiným zvířatům. Látka CR se řadí mezi nejsilnější látky na trhu. Před dospělým člověkem se bez problémů ubráníte již po 2 sekundách po aplikací spreju. Člověka to doslova na určitý čas odrovná, a vy tak máte dostatok času na útěk. V Kanadě je sprej na medvědů povinná vybavaná každého turistu.

Sprej je vytvořen hlavně pro ženy, seniory, člověka, který nemá sebeobranný výcvik a podobně. Dostřik je do 10 metrů, sprej má široký rozptyl. Dokáže vyvolat okamžitý účinek takže útočníka to může zdržet na několik minut. Výhodou je jeho účinnost, rozptyl a agresivita. Okamžitý účinek zaručí, že útočník nemá šanci nejbližších 5 minut jakéhokoliv zásahu. Způsobí slzavenie očí, podráždění sliznic, dočasné oslepnutí (do 5 minut), štiplavou bolest kolem úst. Proto se spreje považují za nejlepší sebeobranu.

Vytváří přibližně 4 m širokou clonu z fyziologicky nejúčinnějších dráždivých látek mezi člověkem a medvědem a zároveň má silný odpuzující účinek na citlivé smyslové orgány medvěda s postřikem až do dálky 10m. Obranný sprej lze použít vícekrát.

Účinné látky: Synergická směs fyziologicky nejúčinnějších zneschopňujících dráždivých látek s kombinovanými účinky označovanými jako CS, CN, OC, CR.

CS (orthochlorbenzalmalotrinil) - způsobuje zarudnutí a bolest očí spolu s rozostřeným viděním.

CP (8-Methyl-N-vanillyl-trans-6-nonenamide-Capsaicin) - způsobuje silné dráždění až pálení očí a mírný až těžký zánět spojivek. Také způsobuje pálení v nose a na sliznici dýchacích cest a na hrudi způsobuje pocit sevření až dušení.

OC (Oleoresin Capsicum) - je přírodním netoxickým výtažkem kajenského pepře – chilli papriček, který má po zasažení téměř okamžitý zastavovací účinek a způsobuje silné slzení očí, silné pálení v oblasti dýchacích cest, dráždivý kašel, pocit dušení, a také pálení zasažené. Okamžité zastavovací účinky zneškodní i zvířata se zvýšeným prahem citlivosti na bolest. Zastavovací účinky trvají déle než 20 minut a tím poskytnou potřebný čas na útěk před zvířetem.

CR (Dibenzo-Oxazepin) - zastavovací účinek je téměř okamžitý (trvá asi 2sek.) a účinnost trvá min. 15 až 30 minut. Po zasažení látkou postižený trpí pálivou bolestí v oblasti dýchacích cest, hlavy a očí.

Upozornění: Výrobek způsobí slzení očí, podráždění sliznic, dočasné oslepnutí, štiplavou bolest kolem úst a celkovou dezorientaci a paralyzaci!!!

Parametry produktu:

Dosah: do 10 m
Rozměry: 25,5 x 5 cm
Objem: 300 ml

Obsah balení:

Obranný sprej proti medvědům - Bear spray CR 300 ml s pojistkou

Zakoupením produktů moderní a profesionální značky TETRAO podporujete návrat ohroženého druhu Tetřev hlušec (Tetrao urogallus) zpět do přírody. IBO CZ LOVEC se aktivně podílí na zvýšení populace tohoto druhu ve volné přírodě a zároveň na zlepšení kvality jeho životního prostředí.

Recenze produktu TETRAO obranný sprej proti medvědům - Bear spray CR 300ml

Jozef
Na túre sa cítime bezpečnejšie, keď už je toľko medveďov. Stále ho máme po ruke na túre. Svokra ho chcela...:)
Tomáš
povinná výbava pri prechádzkach. jednoduchá manipulácia a účinná vzdialenosť pôsobenia až 10 m

Hore