Zahradní traktor SNAPPER RXT 300 | FOTOPASTI.cz

Zahradní traktor SNAPPER RXT 300

Kód produktu: SN2691253
Je nám to líto, ale prodej skončil.

RXT 300 je inteligentní, pohodlný a silný zahradní traktor vyrobený v USA společností Briggs & Stratton. Tento stroj disponuje celou řadou inovativních bonusů, které zajistí nejlepší možný zážitek při sečení a minimum starosti s údržbou. Traktor je vybaven přístrojovou deskou, která vám ukáže hladinu paliva, nebo čas, kdy je třeba podstoupit servisní prohlídku stroje. Do standardní výbavy patří LED světlomety, které mají životnost až 100,000 hodin. Nechybí snadno přístupná páka, díky které můžete bez námahy a jednoduše ovládat výšku sečení. Velký sběrný koš s objem až 350 litrů v kombinaci s 11 litrovou nádrží vám poskytne přes času pro sečení. Vyprázdnění sběrného koše je jednoduché, pomocí páky na pravé straně sedadla a navíc bez toho, abyste traktor museli opustit. Šířka záběru nože je až 107 cm, což výrazně zkrátí samotnou dobu sečení. Tato parádní traktorová sekačka má pohodlné sedadlo, které je velké, nastavitelné a navíc má opěrky.

  • Tempomat
  • Měkčený povrch volantu
  • Velké nastavitelné sedadlo s loketními opěrkami
  • Přední LED světlomety
  • Nádrž o objemu 11 litrů s volně přístupnou externím hrdlem
  • Integrovaný přední nárazník
  • Mulčovací KIT v základní výbavě

Motor

Traktorová sekačka RXT 300 je vybavena motorem značky Briggs & Stratton, rady Professional. Tento typ motoru prodlužuje životnost až o 50% a to díky odolnějším pístem, kroužkem roztažením PTFE a chromovaným ventilem. Díky syntetickému vzduchovému filtru Premium je údržba jednodušší a menší. Filtr má 2,5x větší účinnost a možnost opakovaného použití. Údržba je jednodušší i díky ELS vložce filtru, prémiovému oleji ELS, který má dvojnásobnou funkční plochu a životnost a díky palivovému filtru s dvojnásobným průchodem. Motor Briggs & Stratton Proffesional poskytuje hladší a tišší chod i díky svíčkám Platinum.

Motor: Briggs & Stratton Professional Series ™ 8270 V-Twin OHV
Počet válců: 2
Točivý moment: 53,45 Nm
Výkonová kategorie: 27 HP
Typ převodovky: hydrostatická
Rychlost vpřed / vzad: 9 / 4,5 km/h
Vyhazování: zadní
Počet nožů: 2
Nastavení výšky sečení: centrální
Výška sečení: 38 - 89 mm
Mulčování: ano, v základní výbavě
Šířka sečení: 107 cm
Počet poloh sečení: 7
Objem sběrného koše: 350 l
Hmotnost: 301 kg
Průměr kol: 15"/ 22"
Rám: ocel
Ložiska v kolech: ano
Tempomat: ano

  • *Možnost dokoupení volitelného příslušenství (mulčovací set, deflektor zadního výhozu, závaží kol (potřebné 2ks), radlice standard 118 cm (odpružená), radlice komfort 118 cm (odpruženým), řetězy, tažné zařízení.

Recenze produktu Zahradní traktor SNAPPER RXT 300

Hore